pandgoudriaanheader-1

Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> Het bouwbedrijf

Wie zijn we

Goudriaan-Jongerius B.V. bouw- en aannemingsbedrijf is een allround bouwbedrijf in Waarder (gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland). Ons bedrijf heeft betrokken medewerkers, stuk voor stuk vaklieden, die iedere werkdag met veel plezier voor u aan het werk gaan. Een aantal van hen zijn al decennialang bij ons in dienst, u mag hieruit concluderen dat de onderlinge band zeer sterk is, wat de betrokkenheid bevordert.

Over het algemeen genomen is ons werkgebied vrij lokaal, maar vanzelfsprekend gaan wij ook graag buiten de regio aan de slag. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Met velen van hen hebben wij al jarenlang een goede relatie en werken wij prettig samen.

Betrokkenheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie zijn de hoekstenen van waaruit wij bouwen en om bekend staan. Betrouwbaarheid vinden wij een vanzelfsprekendheid. Vanuit deze peilers bouwen wij de mooiste projecten waar we - ook na jaren - met een trots gevoel naar kijken, maar belangrijker vinden we eigenlijk dat u als opdrachtgever na al die tijd nog steeds tevreden bent met het resultaat.

WAT DOEN WE

In de loop der jaren hebben wij tot ver in de omtrek prachtige vrijstaande woningen gebouwd, bedrijfspanden en boerderijen neergezet, renovaties en verbouwingen uitgevoerd. U kunt daar alles over lezen op deze website. Ons bedrijf heeft alle kennis en bekwaamheid in huis om elke uitdaging aan te gaan.

Onze medewerkers zijn vanzelfsprekend ook inzetbaar voor het plaatsen van een dakkapel of kleinere klusjes. Aan iedere klus, groot of klein, wordt met evenveel passie en toewijding gewerkt.

Dankzij de machinale timmerwerkplaats van ons bedrijf leveren wij maatwerk en houden wij alles in eigen hand. Daardoor kunnen wij een strakke planning aanhouden en direct inspelen op de wensen van de opdrachtgever. In de werkplaats  maken wij kwalitatief hoogwaardige producten  in elke gewenste stijl en afmeting, en wordt het schaaf- en zaagwerk voor de bouwprojecten voorbereid.

PERSOONLIJK BOUWEN

Wij bouwen graag aan een persoonlijke relatie met u als onze opdrachtgever. Immers, door elkaar goed te leren kennen, biedt dat de mogelijkheid om ons nog meer te verdiepen in uw bouwwensen, voorkeuren en ideeën.  Daarnaast bezoeken wij vooraf graag samen met u enkele bouwprojecten welke reeds gerealiseerd zijn.

Onze offertes, manier van werken en planning zijn duidelijk en transparant. Iedere vier weken beleggen wij een bouwvergadering waarin wij u op de hoogte brengen van de vorderingen. Daar wordt een overzichtelijk verslag van gemaakt welke naar alle betrokkenen wordt verstuurd. Op deze manier volgt u het bouwproces op de voet en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Die openheid en persoonlijke betrokkenheid wordt door onze klanten erg gewaardeerd, bovendien komt dit het bouwproces ten goede. Als extra zekerheid voor u als opdrachtgever, kunnen wij uw bouwwerk aanmelden bij BouwGarant of Stichting Woningborg.

BOUWEN MET VERTROUWEN

In de loop der jaren is er veel veranderd op bouwgebied. Zo hebben diverse werkprocessen als Lean bouwen en ketenintegratie hun intrede gedaan. Echter, Goudriaan-Jongerius werkte met deze methodes al lang voor ze werden uitgevonden. Onze medewerkers zijn niet anders gewend en onze bedrijfsprocessen zijn altijd klantgericht en kostenbesparend.  Wij noemen dat geen Lean of ketenintegratie, maar transparantie en zo werken wij al vanaf het de oprichting van ons bedrijf. Onze offertes en werkwijze zijn altijd glashelder en het werken met vaste onderaannemers heeft al jaren onze voorkeur. Doordat wij een duurzame relatie aangaan met onze onderaannemers  en gebruik maken van hun kennis en vaardigheden, weten wij exact welke loodgieter, elektricien of cv-monteur we voor welke onderdeel kunnen inschakelen. Dat vereist groot wederzijds vertrouwen. Eén van de grote voordelen van deze manier van werken is dat er een goede samenwerking ontstaat. Onze opdrachtgevers ervaren vanzelfsprekend ook deze win-winsituatie.