slide-1

“Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> Dick Hoogendoorn

Ik heb altijd in het bedrijf geloofd en blijf dat ook doen

Dick Hoogendoorn is eigenaar van PLUS Hoogendoorn Waarder. In 2013 werd zijn winkel omgebouwd van een reguliere PLUS Supermarkt naar een PLUS Briljant Supermarkt. Het was een behoorlijk ingrijpende verbouwing, omdat het oude interieur volledig verwijderd moest worden. Van het plafond tot en met de vloer werd alles opnieuw opgebouwd. De planning van de verbouwing was in handen van PLUS, het bouwkundige gedeelte werd door Goudriaan-Jongerius verricht, tot volle tevredenheid van Dick: ”Ik heb altijd in het bedrijf geloofd en blijf dat ook doen.”

De supermarkt van Dick Hoogendoorn ligt op nog geen 100 meter afstand van het bouwbedrijf. Lokale ondernemers gunnen elkaar hier misschien net wat meer dan in een plaats waar de verbondenheid wat minder is. Toch hield dat niet meteen in dat Goudriaan-Jongerius als vanzelfsprekend de verbouwing van de supermarkt zou doen.  Dick vertelt daarover: “PLUS werkt landelijk met twee of drie aannemers die alle verbouwingen voor PLUS doen. Maar omdat wij in een kleine gemeenschap wonen en werken, was het mijn uitdrukkelijke wens richting PLUS dat Goudriaan-Jongerius, onze plaatselijke loodgieter en de lokale elektricien ook hun offertes mochten uitbrengen. Dat is normaliter niet gebruikelijk bij PLUS, maar ik wist het hoofdkantoor hiertoe over te halen. Meteen al na het uitbrengen van de eerste offerte werd duidelijk dat Goudriaan-Jongerius qua prijs in de buurt zat van de landelijke aannemer. Na een aantal gesprekken met Arjan Griffioen deelde het hoofdkantoor mijn overtuiging dat Goudriaan-Jongerius de beste keuze was.

“In de loop der jaren hebben wij al vele verbouwingen met Goudriaan-Jongerius meegemaakt. Iedere keer weer met een positief gevoel en resultaat”, garandeert Dick.  “Het bouwbedrijf heeft nette en vakkundige mensen in dienst die altijd bereid zijn een stapje extra te doen en gemaakte afspraken nakomen. Tijdens de verbouwing was er de hele dag een uitvoerder van PLUS aanwezig die alles in goede banen probeerde te leiden en contacten onderhield met de diverse partijen. Het heeft even een beetje tegen gezeten, dit werd echter meteen door de medewerkers van Goudriaan-Jongerius doortastend opgepakt. Men heeft zelfs een nacht doorgewerkt om te vermijden dat de zeer strakke planning en de opleverdata in gevaar zouden komen. Er is eigenlijk nooit een moment geweest dat er iets niet beviel en mocht dat wel het geval zijn, dan kunnen zij vlot schakelen en weet ik zeker dat het snel opgelost zou zijn.”

Dick besluit: “Het is een fijn bedrijf om zaken mee te doen, daarom wilde ik dat Goudriaan-Jongerius onze verbouwing zou doen en heb ik mij hiervoor hard gemaakt richting ons hoofdkantoor. Je hoeft maar aan de bel te trekken en de medewerkers van Goudriaan-Jongerius staan voor je klaar. Wij zijn dik tevreden over het behaalde resultaat!”

< Terug naar klant aan het woord