slide-1

“Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> Ko van Daalen

Zij doen al jaren onze verbouwingen

“Drie jaar geleden onderging onze bakkerij reeds een ingrijpende verbouwing. Natuurlijk schakelden we Goudriaan-Jongerius weer in, zij doen al jaar en dag onze verbouwingen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed; Goudriaan-Jongerius is gewoon een gedegen en vertrouwd bedrijf.” Bakker Ko van Daalen van BROOD&KO heeft zes bakkerswinkels in de regio Bodegraven – Woerden, waarvan de vestiging aan de Pr. Hendrikstraat in Bodegraven recentelijk een metamorfose doormaakte. De winkel heeft in twee weken tijd een ambachtelijke en rustieke uitstraling gekregen.

“Voor de kleinere klusjes bel ik Dirk Nell, maar voor de grotere verbouwingen neem ik contact op met Arjan Griffioen, ik heb een leuke klik met hem. Arjan draagt het werk weer over aan de uitvoerder. Tijdens een verbouwing is er altijd ruimte om nieuwe ideeën uit te laten voeren. Je werkt natuurlijk vanaf tekeningen, maar in het werk blijkt toch dat bijvoorbeeld de ‘deurenman’ wensen heeft, maar dat heeft de leverancier van de pui ook… Het is niet altijd de makkelijkste weg, maar we streven allemaal naar een topproduct en dan worden de laatste puntjes op de i gezet. De jongens van Goudriaan-Jongerius hebben zeker geen 9 tot 5 mentaliteit”, verzekert Van Daalen.

“De mensen van Goudriaan-Jongerius zijn kritisch op hun werk, ze zijn goed voorbereid, betrouwbaar en betrokken. Ook wat het onderhoud betreft: ze pikken je wensen op en regelen het. Om een voorbeeld te geven: na de oplevering van de verbouwing - de mensen van Goudriaan-Jongerius waren twee dagen daarvoor vertrokken, vertelde mijn buurvrouw dat er een dakpan van het dak af was en vogeltjes al aan het nestelen waren. Ik belde uitvoerder Hans Hagoort op, dezelfde dag werd er een pan op het dak gelegd. Ik hoef er niet naar om te kijken: het wordt geregeld en ik kan ervan uitgaan dat het netjes wordt afgehandeld. Hetzelfde geldt voor de lekkage die ik ooit had, het werd dezelfde dag nog opgelost.

Wordt er dan nooit eens een foutje gemaakt? “Ach, als er al eens een foutje in bijvoorbeeld de overdracht werd gemaakt, dan werd het adequaat opgepakt”, garandeert Van Daalen. “Ik ben daarom erg tevreden over het bedrijf. De mensen van Goudriaan-Jongerius zullen je vertrouwen nooit beschamen. Daarom durfde ik de verbouwing rustig op regiebasis uit te laten voeren. Ik kreeg ook echt geen unheimisch gevoel bij de rekening. Mijn bedrijf heeft, mede vanwege de familieband met Piet Goudriaan, een lange geschiedenis met Goudriaan-Jongerius. Ik ken de mensen dus goed. De medewerkers van Goudriaan-Jongerius zijn de cultuurbewakers van het gedachtengoed van Piet. Ze houden de cultuur van destijds vast en bewaken het met elkaar, dat vind ik bijzonder. Het is gewoon een prettig bedrijf!”

< Terug naar klant aan het woord