nieuwsheader

“Met Goudriaan

is het goed bouwen”

> Nieuws

Laadpaal geplaatst - MVO

Sinds deze week kunnen onze bezoekers met elektrische auto's hun auto opladen bij onze laadpaal.
De stroom is mede afkomstig van onze zonnecollectoren.

Renovatie in Capelle a/d IJssel - Renovatie

Afgelopen maandag zijn wij gestart met de renovatie van een bestaande hal in Capelle ad IJssel voor Raffles Furniture. Na het realiseren van een onderheide betonvloer gaan we het dak en de gevel vernieuwen.
Het ontwerp en de bouwkundige begeleiding wordt verzorgd door Houben Architectuur.

 

 • Fiene is geboren - Geboorte

  Arjan Griffioen, directeur van Bouw- en aannemingsbedrijf Goudriaan-Jongerius, mocht voor de tweede keer vader worden van een prachtige dochter Fiene. Zij werd geboren op 29 juli 2016. Bianca, zijn vrouw, en dochter Evi, zijn heel blij met de geboorte van dochter en zusje.

  De ooievaar van Goudriaan-Jongerius vloog voor de 36e keer uit.

  > lees meer
 • Trotse eigenaar bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius - Maandag 6 juli was een feestelijke dag voor bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius

  Maandag 6 juli was een feestelijke dag voor Arjan Griffioen, directeur van bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius B.V. in Waarder. Sinds deze dag mag Arjan zich de trotse eigenaar noemen van het bouwbedrijf.

  > lees meer
 • Stefan van Leeuwen - Allround metselaar

  Onze medewerker Stefan van Leeuwen heeft zijn diploma "allround metselaar inclusief nieuwe metseltechnieken" behaald via het EVC traject bij Fundeon.

   

  > lees meer
 • Maximalocatie - fase 2

  Eind mei 2014 zijn wij, in bouwcombinatie met Vergeer Bouw, gestart met de 2e fase van de Maximalocatie te Waarder.
  Als vervanging van het oude seniorencomplex van Stichting “Kerverland” worden er 28 comfortabele huurappartementen gerealiseerd waar senioren zelfstandig kunnen wonen.

  > lees meer