slide-1

“Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> ONS TEAM

Bas van veen

De 31-jarige Bas uit Reeuwijk-Dorp had altijd een hekel aan leren. Op 15-jarige leeftijd kwam hij van school en zijn handen jeukten om aan de slag te gaan. Hij had het geluk dat zijn vader bij Goudriaan-Jongerius werkte en dat ze daar wel een jonge timmerman als Bas konden gebruiken. Hij leerde alles in de praktijk en blijkbaar deed hij dat zo goed dat hij is opgeklommen tot meewerkend uitvoerder.

“De sfeer is erg goed, iedereen is gelijk. Niemand staat hoger of lager dan een ander… Het is echt een superbedrijf om voor te werken”, vertelt Bas enthousiast. “Het mooiste van mijn vak vind ik dat je op het werk vanaf dag 1, tot aan het laatste schroefje dat wordt gedraaid, met het project bezig bent. Het bedrijf is erg flexibel ingesteld. We krijgen veel vrijheid om zaken zelf te regelen en in te plannen, daarbij letten we natuurlijk goed op de kosten. Voorop staat dat de klant tevreden is met het resultaat.”

“ De afwisseling in de opdrachten maakt het werken voor Goudriaan-Jongerius zo leuk. Vorig jaar bouwde ik mee aan een grote stal en nu sta ik op een bouwplaats van een vrijstaande bungalow met zomerwoning, in het plassengebied van Reeuwijk. De speciale details in het ontwerp maken dit project zo bijzonder”, vindt Bas. “We krijgen het werk soms één op één gegund.” Als je aan Bas vraagt waarom die opdrachtgevers dan voor Goudriaan-Jongerius kiezen, vertelt hij trots: “Doordat de betreffende architect weet hoe wij werken, hij groot vertrouwen in ons heeft en dat weer vertelt aan de opdrachtgever. Die mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is.”

< Terug naar ONS TEAM