slide-1

“Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> ONS TEAM

Cees Meijers

De 57-jarige inwoner uit Kamerik heeft brede interesses: hij schaatst 1 á 2 keer per week, skeelert, onderzoekt stambomen en heeft een warme belangstelling voor streekhistorie, waar hij een aantal boeken over schreef. Toen Cees als auteur werkte aan ’t Kan vriezen, ’t kan dooien, kwam hij in contact met schaatsliefhebber Piet Goudriaan. Destijds was ik projectleider bij een ander bouwbedrijf, maar Piet wist me uiteindelijk over te halen om bij hem te komen werken. Daar heb ik geen spijt van: het is een gezellig bedrijf en ik werk er nu al sinds 2004. Ik beleef veel plezier aan het contact met opdrachtgevers, architecten en leveranciers. Wij zijn gewend om met korte lijnen te werken, dat doen we ook met onze vaste onderaannemers en leveranciers. Dat werkt bovendien versterkend, want zij staan daarom eerder voor ons klaar.”

Een project waar Cees met veel plezier op terug kijkt, is de bouw van het hoofdkantoor van Rabobank Rijn & Veenstromen te Woerden. Alle vroegere bijkantoren zijn nu samengevoegd in een gebouw dat volledig is verbouwd. “We schreven scherp in, hadden te maken met veel spanning qua tijd en strakke planning, maar behaalden toch een goed resultaat. Dat geeft een enorme kik.”

“Het begeleiden van het gehele bouwproces van het begin tot aan het einde van het project, geeft een band met de opdrachtgever. Het komt voor dat een klant het lastig vindt om de tekeningen te lezen en daardoor niet goed kan inschatten hoe het project eruit komt te zien. Het is dan een mooie uitdaging om het werk uiteindelijk tot volle tevredenheid van de klant op te leveren. Zeker als dan blijkt dat het bedrijfsresultaat voor ons ook goed is. We staan voor kwaliteit, de klant moet vertrouwen in je hebben. Hij of zij komt bij je terug als je doet wat je toezegt.”

< Terug naar ONS TEAM