slide-1

“Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> ONS TEAM

Diederik Kastelein

Een van de vele medewerkers die al geruime tijd in dienst is bij Goudriaan-Jongerius, is Diederik Kastelein. Toen hij op de LTS zat, liep hij al twee maal een week stage bij Goudriaan-Jongerius. Na de LTS kwam Diederik wederom bij het bedrijf, echter nu via het Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw. Diederik woont in Waarder, is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Hij heeft een passie voor muziek: als het even kan bezoekt hij de concerten van Sting.

 “Ik ben van leerling doorgegroeid tot timmerman,  zo nu en dan heb ik mijn eigen klus en ben ik meewerkend uitvoerder - het uitvoerderdiploma heb ik op zak. Vooral dat regelwerk staat me erg aan. De variatie in het werk vind ik ook leuk: zo sta ik de ene keer beton te draaien voor een kelder, de andere keer timmer ik af en soms begeleid ik onze leerling-timmerlieden. De klant staat bij ons altijd centraal. Als de klanten tijdens de bouw iets willen laten veranderen, dan passen wij dat in. We gaan ook niet eerder weg of zij moeten helemaal tevreden zijn over het geleverde werk.

“Natuurlijk hoor ik ook de verhalen dat het er bij sommige bouwbedrijven heel anders aan toe gaat dan bij ons: de bouwvakkers laten stipt om 16.00 uur het werk uit handen vallen en of de klus op dat moment klaar is of niet, dat doet er blijkbaar niet toe. Bij ons gebeurt dat niet, als een van ons aan het einde van de dag nog niet klaar is met zijn werk, dan helpen we allemaal mee om het af te krijgen. We beginnen iedere werkdag om 06.45 uur met koffie in de bouwkeet, gaan om 07.00 uur aan de slag en aan het einde van de dag vertrekken we tegelijk. Iedereen gaat goed met elkaar om, we kennen elkaar van binnen en van buiten en kunnen altijd een beroep op elkaar doen. Dat maakt ons bedrijf eigenlijk wel bijzonder, vind ik.” 

< Terug naar ONS TEAM