slide-1

“Met Goudriaan
is het goed bouwen”

> ONS TEAM

Heidi van Duuren

Heidi van Duuren-Meerveld woont sinds 1980 in Driebruggen, is getrouwd en moeder van een volwassen dochter en zoon. Heidi heeft enorm veel plezier in haar werk en is de spil van het bedrijf. Zo verzorgt ze het secretariaat, doet ze de volledige administratie en regelt ze de personeelszaken. “Elk facet van de bouw geeft uitdaging”, vindt Heidi, “je moet werk binnenhalen, kwaliteit leveren, de onderlinge sfeer moet goed zijn, je moet zorgen voor een goede uitstraling naar buiten toe. En dan maakt het niet uit of het project groot is of heel klein: iedere klant moet tevreden zijn.” Het bedrijf kent ze echt van boven tot onder en ze is er, naar eigen zeggen, zelf ook in meegegroeid. In december 2012 vierde Heidi haar 25-jarig jubileum bij Goudriaan-Jongerius. “Het bedrijf is echt m’n lust en m’n leven.”

Naast haar drukke baan is Heidi erg actief voor de kerk, organiseert ze jaarlijks de bazaar van de voetbal, was ze actief betrokken bij de Klankbordgroep Driebruggen en helpt ze - als mantelzorger, een dag in de week haar ouders. “Veel vrije tijd heb ik inderdaad niet, maar als je dingen met liefde doet, krijg je er ook beslist veel voor terug”, verzekert ze.

In de loop der jaren volgde Heidi veel cursussen op zowel boekhoudkundig, als op bestuurlijk niveau. Een aantal jaren geleden liet Heidi een speciaal programma samenstellen waarin de projectadministratie wordt bijgehouden. Ieder jaar wordt het geüpdatet naar de wensen van het bedrijf. “Het is een genot om mee te werken, maar ik zoek steeds weer die uitdaging om iets nieuws te doen en dingen te verbeteren. We hebben best hele moeilijke jaren gehad: eerst het overlijden van Piet, wat een enorme impact op iedereen had, Arjan werd directeur en toen kwam de recessie… Maar, ik merk dat het bedrijf op soortgelijke voet wordt voortgezet als destijds, dat vind ik heel erg mooi! Arjan en ik versterken elkaar: hij heeft nieuwe ideeën en ik heb de ervaring. Die combinatie, dat gaat echt heel erg goed samen.”

< Terug naar ONS TEAM